söndag 12 april 2015

Långpass på sörmlandsleden

Våra söndagspass har av olika anledningar inte blivit av på ett tag. Men ikväll gjorde jag och Emanuel ett bra pass mot paradiset på sörmlandsleden. Turen påbörjades i dagsljus, men några km innan vi kom fram till till paradiset så var det dags att slå på pannlamporna.

Passet blev precis så krävande som ett bra långpass ska vara. Det här var tredje gången jag körde sörmlandsleden till paradiset. Jag hade helt förträngt hur pass teknisk stigen är och mot slutet var jag riktigt trött i benen. Vi hade båda våra upp och ned-perioder och turades om att leda. 

Väl hemma slutade distansen på 25,5 km . Jag är väldigt nöjd med både kvällens pass och veckan som gått. För andra veckan i rad sprang jag över 80 km. Den ökade veckomängden känns bra men just den här veckan har det varit tre rejäla pass i svår terräng vilket känns ordentligt i benen. Jag är osäker på hur kommande vecka ska planeras med tanke på Åda wild boar i helgen som kommer. Det jag tror mest är att det blir ett ganska normalt upplägg men med något kortare distanser och inte så mycket terräng.

Jag på väg över en lång flytbrygga.

En karaktäristisk bild av Sörmlandsleden.

Härlig natur. Kul att se den i dagsljus.

Hemvägen var i mörker.

En bra lampa är ett måste!






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar